5 B2B praktijk cases met Google Glass

Google Glass duikt steeds vaker op in Nederland, ondanks dat Google de slimme bril officieel alleen nog in Amerika verkoopt zijn er al +/- 50 Google Glass explorers in Nederland en loopt dit aantal gestaag op. Maar op welk vlak gaat de Google Glass nu echt doorbreken? Hier een vijftal b2b praktijk cases.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Maar op welk vlak gaat de Google Glass nu echt doorbreken? Hier een vijftal b2b praktijk cases.

Order picking met Google Glass
heeft in samenwerking met  een "order picking" app ontwikkeld voor Google Glass. Hiermee is het mogelijk om een koppeling te realiseren met het warehouse management systeem en Google Glass waardoor een werkvoorbereider een opdracht in kan schieten richting een warehouse medewerker.
Meer informatie is te vinden in dit artikel van .

Google Glass en het Nederlands elftal
 heeft "Glassware" (zoals de apps voor Google Glass worden genoemd) ontwikkeld voor het Nederlands voetbal elftal waarmee het voor de staf mogelijk moet worden om live video beelden te analyseren. Meer informatie vind je .

Eneco start proef met Google Glass
 voert in opdracht van  een pilot uit met Google Glass waarbij twee service monteurs worden uitgerust met Google Glass en bij de klant in huis de actuele energie verbruikscijfers kan zien. Daarnaast moet het met Google Glass mogelijk worden om de aanwezigheid in huis van veel stroom verbruikende apparaten te zien. Ook de aanweigheid van projecten in de buurt voor het lokaal opwekken van energie. Meer informatie vind je .

Salesforce integratie op Google Glass
heeft in opdracht van CRM Waypoint de koppeling gemaakt tussen het CRM pakket Salesforce en Google Glass. Hiermee is het mogelijk geworden om real-time informatie door te sturen vanuit het CRM pakket naar, bijvoorbeeld een medewerker in de buitendienst, met een Google Glass. Het gaat hier over real-time updates over klanten en relaties zoals nieuwe lead en opportunities maar bijvoorbeeld ook een service/reparatie verzoek is een moeglijke toepassing.Meer informatie vind je .

Brandweer Amsterdam
 ontwikkeld in opdracht van de een Google Glass app waarmee het mogelijk wordt om open data binnen te halen op Google Glass en tot een meer informatie gestuurd brandweer te komen. Meer informatie vind je .
 


 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie