TGIF: Blowing off some steam

Reclamebureau Brandfighters geeft je een boost inspiratie door de laatste trends, campagnes en creative ideeën met je te delen.

Hornbach Naked Man

Voor vele mannen is het repareren van zaken in en om het huis een noodzakelijk goed. Je voelt je er namelijk even ontzettend ‘mannig&; door. Bouwmarkt keten Hornbach weet dat gevoel als geen ander in beeld te brengen. De man in hun nieuwste tv-spot glijdt poedelnaakt door gras, zwemt tussen de stenen en was zich in een modderpoel omdat hij een vijvertje in de achtertuin maakt. Ohja, ook een misplaatste spijker vat het échte mannengevoel goed samen!

Vichy Facing The Sun 

Om het belang van je huid beschermen tegen de zon op een opvallende manier onder de aandacht te brengen bedacht Vichy Brazil de campagne Facing The Sun. Ze verzamelden de profielfoto’s van 200 vrouwelijke influential bloggers en lieten die foto’s op twee zijden van Vichy zonnebrand creme verpakkingen drukken. Een zijde werd een week blootgesteld aan zonlicht, de andere niet. Hun invloed op social media zorgde voor een groei van 87% in merkwaarde.

Semtex Porn

Sex sells, of in dit geval: Anti-sex sells! Semtex, een energy drink uit Tsjechië, zag dat jonge mannen steeds sneller hun computer pakken en porno opzetten waardoor veel jongensdromen niet worden gerealiseerd. Uit deze aanname ontstond onderstaande tv commercial waarin de jonge man wordt gestimuleerd om gefocust te blijven. Dankzij het energy drankje. Of het een groei in de verkoop heeft bewerkstelligd? Geen idee, maar het is een plezier om naar te kijken.

App 

Van de makers van Meerkat is er nu: Houseparty! Deze supersimpele videochat-app verovert momenteel de wereld. Met Houseparty kan je met een druk op de knop een videochat met acht vrienden beginnen, een soort feestje dus. Heel simpel, maar daar ligt de kracht ook.

Houseparty is gratis voor Android en iPhone.

De TGIF zou de TGIF niet zijn als je niet even stoom kon afblazen. In Nederland zijn we bijna net zo begaan met de verkiezingen in de USA als de US citizens zelf. Ook wij hebben een stronthekel aan Donald Trump. Gelukkig is daar *tadadataa* TrumpDonald.org. Lekker stoom afblazen! 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie