Dit zijn de genomineerde campagnes van De Beste Social Awards 2016

Het meest creatieve werk op sociale media van de afgelopen week, door De Beste Social Media.

Bedrijven trekken alles uit de kast om hun fans te bereiken. Facebook, Snapchat, Youtube, WhatsApp of een combinatie van al deze media. Dit zorgt voor toffe én effectieve social media campagnes. Hieronder de zes campagnes die genomineerd zijn in de nieuwe categorie Beste Campagne bij .

 

1. Hoe breng je een serieuze boodschap over op een jonge doelgroep? Politie Nederland zette met  verschillende vloggers in, die allemaal op hun eigen manier veiligheid onder de aandacht brachten. 

Bureau: 

 

 

2. Bij denk je al snel aan een warme beker met een flinke dot slagroom, deze campagne werd dan ook gestart om mensen chocomel te laten drinken in de zomer. De Chocomel WhatsApp Challenge combineerde op een slimme manier chocomel, festivals en WhatsAppgroepen.

Bureau:

from on .  

 

3. zorgde er afgelopen jaar voor dat je kerstdiner niet in de soep zou lopen. Met de Allerhande Kersthulp kon je al je vragen over het kerstdiner stellen aan Allerhande via WhatsApp.

Bureau:  - - (Gray Man Global)

 

 

4. wist de jongere doelgroep te bereiken door Youtubers in te zetten en zo geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Met de slimme campagne Views4Nepal werd elke view van de video&;s beloond met een donatie. 

Bureau: 

from on .  

 

5. De content strategie van is genomineerd in de categorie Beste Campagne, omdat het merk weet op te vallen door een vaste stijl en creativiteit. 

Bureau:

 

 

6.  liet met hun campagne Oma Online de zussen Gerrie en Truus samenkomen door middel van technologie, want smartphones zijn voor ouderen vaak net iets te slim. Daarnaast kregen de oma&;s nog een simkaart met gratis data en een social media workshop.

Bureau:  - - -

 

 

In samenwerking met de Adfo Groep deelt oprichter Diederik Broekhuizen wekelijks een artikel dat eerder verscheen op . Het artikel van deze week is geschreven door Dirkje Schobben.

Je kunt nu stemmen op de genomineerden voor De Beste Social Awards 2016 via debestesocialawards.nl. De uitreiking is op 9 juni in . Op deze categorie kan niet gestemd worden. De jury bepaalt hier voor 100% de uitslag. Bekendmaking van de top 3 is op 9 juni. .  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie