Lekkersociaal #30 zeldzame Pokémon vanaf nu binnen handbereik

Creatief digitaal bureau Blauw Gras praat je bij! Deze week over afdalende Twitter, een nieuwe app om Pokémon sneller mee te vangen, Snapchat tips voor Dj's en meer!

You can’t run, you can’t hide

Ben jij al dagen aan het lopen, speuren en aan het zoeken naar die zeldzame Pokémon en ben je daar hélémaal klaar mee? Dan krijg je hier waarschijnlijk weer nieuwe energie van: de. Het zit in de naam, met deze nieuwe app, kun je namelijk de Pokémon zien die je nog niet hebt. Hoe dan? Nou, gebruikers kunnen een kaart toevoegen waar ze welke Pokémon hebben gevangen. Hiermee wordt dus inzichtelijk voor anderen waar deze oh, zo gewilde Pokémon zich bevindt.

Heb je ze bijna allemaal gevangen? Dan biedt deze app ook uitkomst: je kunt namelijk een filter instellen dat je alleen nog Charizard ziet. Waar wacht je nog op? Go catch &;em all! 

Zeg het met een avocado of clown

Je kan je lol op want Twitter ondersteunt een hele nieuwe batterij . Maar liefst 72 stuks waar je uit kunt kiezen om te vertellen wat je vindt, denkt of voelt.

De emoji’s zijn onder te verdelen in een aantal categorieën: onder de ‘smileys en mensen’-categorie vallen bijvoorbeeld het gezichtje dat misselijkheid vertoont, de zwangere vrouw en een clown. Binnen de categorie ‘dieren’ zijn dertien nieuwe poppetjes verwacht en de ‘eten en drinken’ categorie heeft er achttien bij.

Twitter verliest zijn vleugels

Hopelijk brengt de emoji-injectie Twitter weer naar groter hoogtes want het aandeel van de blauw-witte vogel is flink . Met 12% bleef de omzetprognose beneden het verwachtingsniveau van analisten en viel dit in slechte aard bij de beleggers.

Snap ’n scratch it

Wat hebben Snapchat en Dj’s met elkaar gemeen? Juist, een groot publiek en fans! Voor artiesten dus dé plek om zichzelf te begeven tussen het plaatjes draaien door. Naast het delen van toffe foto’s van shows, is het platform ook een gelegenheid om fans een kijkje in het leven van de Dj te geven. Het zorgt voor een persoonlijke touch tussen fan en artiest. Doe je koptelefoon even af en focus je op het volgende. Wij geven 2 tipjes van de sluier:

  • Start from scratch

Wat willen mensen eigenlijk wel of niet zien uit jouw Dj-leven? Vraag jezelf dit eens af, want op deze manier kom je tot relevante Snap-content. Als producer of Dj kun je bijvoorbeeld Snappen over een sneak preview van je nieuwe track of juist laten zien wat je in je vrije tijd doet. Het gaat tenslotte om de juiste mix!

  • Laat je inspireren door collega Dj&;s en producers

Kijk naar hoe anderen het doen zodat je snapt hoe zij Snappen (hehe). Hieronder de top 3 Dj’s:
1. Dj Khaled -
2. Dillon Francis -
3. Dj Chuckie -

Zin gekregen om jouw Dj carrière te upgraden? Bekijk de rest van de tips. 

Je bent weer up to date! Tijd om de telefoon te pakken en achter de Pokémon aan te gaan. Veel plezier!

Deze bijdrage is geschreven door . Wij zijn een creatief digitaal bureau met een voorliefde voor social media. In onze thuishaven aan het Amsterdamse IJ creëren wij creatieve concepten, relevante content, digitale activaties en impactvolle (media)campagnes.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie