Met de Fietsparkeren app vinden fietsers snel een vrij fietsrek

MB Fietsparkeren wint de Overall Winner Innovation Award én de Smart Mobility Innovation Award tijdens Intertraffic 2014 in de RAI.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Deze mobiele app is de oplossing voor de eindeloze zoektocht naar een beschikbare parkeerplek voor je fiets (zie rechter plaat). Daarnaast is het een ideale oplossing voor het opsporen van weesfietsen voor gemeenten. Bij treinstations of bijvoorbeeld grote sportfaciliteiten houden verlaten fietsen onnodig een deel van de parkeerplaatsen bezet.

Track and Trace:

Het nieuwe Track and Trace Product van MB geeft parkeerbeheerders inzicht in de parkeerduur van fietsen en de bezetting van de stalling.  Het Track and Trace systeem is geïntegreerd in de fietsenrekken en daardoor is het systeem geschikt voor elk type fiets (zie linker plaat).

“In korte tijd hebben een aantal gemeenten ons reeds benaderd voor deze nieuwe manier van fietsparkeren”, aldus Erik Dijkshoorn, Commercieel Directeur van HR Groep in een van een maand geleden.

Intertraffic award:

Vanochtend presenteerde MB Fietsparkeren, onderdeel van HR groep, tijdens de Intertraffic beurs in de RAI haar nieuwe Track and Trace app en fietsrek. Het MB T&T is vervolgens verkozen tot winnaar van de algemene Intertraffic Innovation Award 2014 én winnaar in de categorie Smart Mobility. Onder de andere genomineerden bevinden zich nog een aantal app initiatieven, waaronder het B-Riders Brabant. Bekijk hier  

MB Fietsparkeren in de RAI:
Intertraffic vindt van 25 t/m 28 maart plaats in de RAI in Amsterdam. De HR Groep met het MB Fietsparkeren is te vinden op stand 04.306. Naast de MB T&T App en Fietsenrek wordt ook het verbeterde Etageparkeren gedemonstreerd.

Website: /

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie