Metro Mode kiest voor iPad app

Vandaag stond er een pagina grote advertentie in dagblad Metro met het nieuws dat je ‘vanaf nu’ de Metro Mode iPad app kunt downloaden. Geheel nieuw is de app echter niet. Sinds november 2013 heeft de app een stil bestaan in de App Store.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Metro Mode app bevat rubrieken zoals ‘How to wear, Streetstyle, In the spotlight en Do it yourself. Tevens biedt de app toegang tot interviews met mode-iconen en wordt je direct verwezen naar (online) verkoopadressen.

Metro probeert vandaag de iPad app via een grote advertentie onder de aandacht te krijgen van de treinreiziger. Opmerkelijk is dat er voor een iPad app is gekozen. Ochtendkrant Metro wordt juist veel door forenzen in het openbaar vervoer gelezen. Veel iPads zijn echter Wifi only en de conversie naar een directe app downloaden zal dus beperkt zijn. Gratis wifi wordt momenteel alleen in NS sneltreinen aangeboden en op slechts 48 treinstations.  Uit onderzoek blijkt dat het tablet vooral thuis in de vroege ochtend en ’s avonds plaatsvindt. Veel iPad gebruikers zullen de Metro advertentie van de ochtend al vergeten zijn.   

De app is te downloaden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie