Mobiel winkelen in de 9 straatjes van Amsterdam

De Utrechtse startup Highstreet heeft haar eerste iPad app gelanceerd. Met deze commerce-app - en het commerce platform - is de bestaande webshop (van de retailer) eenvoudig aan te laten sluiten op een native app.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het karakter en uitstraling van de website blijven behouden. De Utrechtse startup Highstreet heeft haar eerste iPad app uitgebracht. Doel van de app - en het commerce platform -  is de bestaande webshop (van de retailer) eenvoudig aan te laten sluiten op een native app. Het karakter en uitstraling van de website en shop blijven behouden. 

Eenvoudig winkelen in 9 straatjes

Met de app winkel je eenvoudig - en snel - in 40 winkels van de Amsterdamse 9 straatjes; van eigenzinnige mode boutiques tot speciaalzaken met unieke meubelstukken. 

Ontworpen voor tablets & smartphones

Nederlanders zijn fanatieke tablet-gebruikers en shoppen bij voorkeur ook via de tablet. Gemiddeld winkelt een op de drie online shoppers met een iPad. Bovendien verdubbelde de mobiele bestedingen in 2013 opnieuw. 70% hiervan winkelde met hun tablet, aldus de M-Commerce Monitor van Thuiswinkel.org. De app iste downloaden. 

Commerce platform 

De app is ontwikkeld op het Highstreet app commerce platform waarbij het aanbod van de inspirerende collectie van 9 straatjes zich uitstekend leent voor een nieuwe manier van online winkelen. De klanten kunnen winkelen op een manier die perfect past bij de manier waarop ze hun tablet gebruiken. Ontspannen, thuis op de bank door de collectie bladeren en geïnspireerd raken door de grote afbeeldingen. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie