#TGIF - De vijf filmpjes die je deze week écht gezien moet hebben

je wekelijkse portie video-inspiratie. Thank God It's Friday!

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Commercial

De nieuwe Tiffany & Co commercial laat zien dat liefde niet draait om ras of sexuele voorkeur maar dat liefde draait om de kleine dingetjes in het leven zoals samen in stilte zitten, een inside joke of het goedzetten van kleding van je partner. De gedachte achter de commercial is mooi en hartverwarmend.

 

Short

In een bar in Texas hebben twee mannen een gesprek met elkaar. De een is een buitenstaander en de andere man vindt hem maar raar. Tot zover lijkt het een normaal gesprek totdat de buitenstaander vertelt dat hij eigenlijk van Mars komt. De man uit Texas gelooft hem niet maar dat gebeurt er iets waaruit blijkt dat hij zeker niet van deze wereld is. 

 

Music

Mystery Skulls is uitgekomen met hun nieuwe videoclip voor het liedje &;Magic&; samen met Brandy en Nile Rodgers. De hele videoclip is gemaakt in het goud, met geanimeerde 3D graphics. Het heeft een hele futuristische feeling en het ziet er bijzonder mooi uit!

 

Animation & Motion Graphics

Een kinderboekenschrijfter wordt afgewezen met haar nieuwe boek. Ze krijgt te horen dat haar karakters cynisch en iets &;donkerder&; moet zijn. Ze besluit haar karakters te veranderen maar de karakters zijn het daar niet mee eens en besluiten zelf veranderingen aan te brengen in haar boek. Een mooie combinatie van animatie in het echte leven. 

 

Miscellaneous

Lifehunters onderzoekt hoe vrijgevig mensen zijn wanneer zij zelf heel weinig te besteden hebben. Boris vraagt aan zwervers op straat of hij een euro mag lenen en beloont de mensen die hem helpen met een mooie beloning.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie