#TGIF - De vijf filmpjes die je deze week gezien moet hebben, écht

Je wekelijkse portie video-inspiratie. Thank God It's Friday!

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Music

SBRC (Sir Bob Cornelius Rifo) aka The Bloody Beetroots heeft een nieuw nummertje uitgebracht. Technisch gezien is het niet echt heel interessant en voor de muziek zullen de meeste mensen het ook niet doen. Maar het geheel staat als een huis en het past allemaal heel goed bij elkaar.

Misc

Amy Schumer, Die extreem lompe comediante uit de VS, heeft een videoclip gemaakt waarmee ze keihard schopt tegen sommige videoclips van tegenwoordig.

Short

Deze super comische short heeft al enige awards gewonnen. Afgelopen week werd hij online gepubliceerd zodat de hele wereld er van kan genieten.

Commercial

Honda heeft ook weer wat leuks bedacht. De endlessroad. Dit bijna hypnotiserende filmpje past zich aan aan de tijd en weersomstandigheden van jouw locatie.
Gewoon zien hoe het er uitziet, check:

De volledige beleving vind je hier. Om deze te kunnen bekijken is flash helaas wel vereiste. 

Animatie

Twee jaar geleden kwam de Australische metro met een infomercial over veiligheid bij het spoor: "Dumb ways to die". De meeste mensen zullen dit filmpje zich nog goed kunnen herinneren. Deze week heeft een fan een hele leuke remake gemaakt, namelijk een "Dumb Ways To Die: Game of Thrones editie". Speciaal voor de echte fans:

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie