#TGIF - Happy Birthday Apple

Apple bestaat vandaag 40 jaar, tijd om Apple te bekijken door de jaren heen.

Branded contentbureau Brandfighters laat je zien wat er hot topic & trending is op Social. Na het tienjarige bestaan van Twitter afgelopen week, doen we er nog een verjaardag bovenop! Vandaag bestaat Apple 40 jaar. Een groot feest voor alle Apple fans. In de afgelopen 40 jaar is Apple uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven. Wij namen het bedrijf onder de loep en geven je een overzicht van Apple door de jaren heen!

1) 40 jaren in 40 seconden

Apple is eigenlijk niet meer weg te denken, maar wat heeft Apple sinds 1 April 1976 nu eigenlijk allemaal gedaan? Dit laat Apple je in 40 seconden zien!

2) Throwback!

In 1981 kwam de eerste reclame van Apple op tv, bekijk hem hier!

3) Beste commercial ooit?!

In 1984 bracht Apple een commercial uit voor tijdens de Super Bowl. Hierin kondigde Apple voor het eerst de macintosh aan voor persoonlijk gebruik. Deze reclame bleek een groot succes, binnen de eerste 100 dagen hadden ze al €150 miljoen aan verkoop. Dan te bedenken dat de commercial bijna nooit uitgebracht werd, dit omdat de directie de reclame maar niks vond. Nu, 32 jaar later, wordt de reclame nog steeds gezien als een van de beste advertenties ooit.

;s Macintosh Commercial (HD)

4) Verjaardag na verjaardag

Vandaag de dag, 15 jaar geleden, werd in Nederland (Als eerste land!!) het homohuwelijk verwelkomd.

Apple&;s CEO Tim Cook maakte op 30 oktober 2014 bekend dat ook hij Gay was, uiteraard had het internet hier van alles over te zeggen!

 

 

 

5) Apple VS ...

De FBI? Jazeker! Wat was er nu eigenlijk precies gebeurd? 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie