TGIF: Happy mother's day!

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe TGIF van Contentmarketingbureau Brandfighters. Aankomende zondag is het Moederdag en daarom zetten we in deze TGIF de zes mooiste Moederdag campagnes op een rij.

American Greetings: Tattoo | #GiveMeaning
Een kaart is gewoon een kaart. Maar op het juiste moment kan het alles betekenen. Dat laat American Greetings zien in deze video over een dochter die een tattoo voor haar moeder laat zetten.

Teleflora: Just Like Her
Teleflora haakt al meerdere Jaren in op Moederdag. Ook dit jaar haken ze weer op een creatieve manier in op de dag waarop moeders in het zonnetje worden gezet. De boodschap van deze video? Je bent niet precies zoals je moeder, maar je lijkt wel op haar. En dat is mooi.

Lysol: Protect Like a Mother
In deze video laat Lysol zien dat er niemand haar kinderen zo goed beschermd als een moeder. Door hen af te beelden als de felste moeders op de planeet te, benadrukt Lysol de kracht van een beschermende moeder.

Knorr: Even the best moms have insecurities
Knorr verrast in deze video moeders die niet altijd even zelfverzekerd zijn over zichzelf of over hoe ze hun kinderen hebben opgevoed. De moeders vertellen over waar ze tegen aanlopen en hoe ze denken dat ze soms tekortschieten. Deze onzekerheden worden ontkracht door hun kinderen, die vertellen wat ze echt van hun moeders vinden.

Zales: #UnplugForMom
In deze video van Zales zetten kinderen hun smartphones uit. Door echt naar elkaar te luisteren, komen de kinderen achter dingen die ze helemaal niet wisten over hun moeder.

Sanlam: What Matters Most this Mother's Day
Sanlam haakt in op Moederdag met deze video waarin moeders vertellen over wat ze het allerliefste willen. Geen uitgebreide dure cadeau’s, maar echte aandacht. Het zit ‘m in de kleine dingen, een ontbijtje op bed en een keer de afwas doen.

Tot zover onze top 6 campagnes die inhaken op Moederdag. Heb jij nog een aanvullende campagne of video die tussen dit rijtje moet? Laat van je horen in de comments!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie