TGIF: Stay Positive

Reclamebureau Brandfighters geeft je een boost inspiratie door de laatste trends, campagnes en creative ideeën met je te delen.

Humpty Trumpty

, initiatief Amerikaans reclamebureau Sagmeister & Walsh maakt ons intens gelukkig. Ze brachten een hele reeks pins, stickers, patches en T-shirts uit om mensen te stimuleren om te stemmen op Hillary Clinton. Denk aan liefde, blijf tolerant en bovenal vriendelijk naar elkaar toe. Want dat kan de mensheid wel gebruiken. Wij zijn fan! 

Real Beauty touches the heart
Slechts 4% van alle vrouwen is tevreden met zichzelf. Dit schrikbarend lage percentage is voor Dove weer aanleiding om campagne te voeren en op te komen voor de schoonheid van de vrouw, zoals ze zelf al is. Vrouwen, pak je zakdoekjes alvast. Dit is wederom een schitterende campagne van Dove. We verklappen nog niet teveel, just watch.

Spectacles
Er waren al wat geruchten, maar Snapchat CEO Evan Spiegel heeft van de week eindelijk de eerste Snapchat wearable gepresenteerd: de Snapchat Spectacles. Een fancy birl met een ingebouwde cameria die video’s van 10 seconden kan opnemen. Cool! De Spectable wordt deze herfst gelanceerd, in een beperkte oplage. Willen wij wel hebben hoor.

0
0
1
52
287
Brandfighters
2
1
338
14.0

Normal
0

21

false
false
false

NL
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standaardtabel;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

The Art Of Staging
Meer dan artiest? Sommige mensen geloven van wel. Kanye wordt vaak geprezen om zijn visie en proces van creativiteit. Of je hem nou haat of van hem houdt, je kan niet ontkennen dat hij ontzettend creatief is. In onderstaande video weergeeft Kanye zijn creatieve proces. 

Last night, good night
Multigetalenteerd muzikant Pharrell Williams en "superflat"-kunstenaar Takashi Murakami hebben de handen ineen geslagen voor een samenwerking die zowel visueel als sonisch fantastisch is.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie