#TGIF- Thank God It's Friday!

De vijf filmpjes die je deze week gezien móet hebben!

Beelden zeggen meer dan woorden. Wat speelde er deze week op Social en welke video’s moet je gezien hebben? Een Brandfighters top 5: 



1. Impact van influencers
Een fijne documentaire: Rise of the Superstar Vloggers Documentary. Vloggers, welk merk kan tegenwoordig nog zonder? Deze (must see) documentaire laat zien welke invloed deze vorm van marketing heeft op de huidige reclamewereld & hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat. Ook de donkere kant van deze wereld komt ter sprake. 




2. Picturing Barbara Kruger 
Barbara Kruger werd in de jaren tachtig bekend met combinaties van foto&;s en tekst, die qua vorm op reclame lijken, maar de inhoud een kritische draai geven. Onderstaande film, geregisseerd door Pippa Biannco is een vijf minuut durend portret van haar iconische leven. 

3. Thank you creativity
Het nieuwe thema van Cannes wordt dit jaar prachtig ingeluid. Onderstaande video is een ode aan de creativiteit. Grote ideeën, daar doen we het voor.


;s Always Been There



4. Griepje te pakken? 
Het is weer wat kouder aan het worden en dat merk je. Griepmedicijn Theraflu komt met een interactief billboard dat via een infraroodcamera je temperatuur meet.




5. Mean Tweets 
Jimmy Kimmel’s Mean Tweets zijn absoluut hilarisch. In de laatste episode komen onder andere Drake, Wiz Khalifa, Ricky Martin, Rita Ora & James Taylor aan het woord. 
De reacties zijn briljant. Kijken maar:


Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie