#TGIF - Thank God it's Friday yet again

De vijf filmpjes die je deze week gezien wil hebben.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Music

Rita Ora heeft samen met Chris Brown een dikke hit uitgebracht. Een tikkeltje sensueel, maar ach.. Wat verwacht je met zo&;n titel? Check hier Body On Me:

Animatie

&;Nothing is impossible, because the word itself says I am possible&;. Basketballer Christopher belandt na een heftig ongeluk in een rolstoel. Na een jaar is hij het zat en besluit hij weer te gaan basketballen met zijn gehandicapte benen. Wij vinden deze animatie een sterk staaltje werk (en een tikje ontroerend).

Short

Deze keer nemen wij de ‘short’ erg letterlijk. Met deze short over ‘Seriously amazing shorts’ drijven wij een beetje de short.. uhh.. spot. Enjoy!

Misc

In de Misc van deze week zien we hoe Audi (sponsor van het 2015 Festival), de link legt tussen een nieuwe hybride auto en de gitaar spelende Bob Dylan. In de video komen een paar historische figuren en moderne muzikanten aan het woord. Kijken dus!

 

Commercial

Bud Light wil een persoonlijke connectie maken met zijn klanten. En hoe kan dat nou beter dan met gepersonaliseerde blikjes? Afgelopen zomer zijn al 200.000 persoonlijke blikjes uitgebracht. Check hier de commercial:

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie