ZaMiBlog #1: de wekelijkse social media update

Met deze week: Periscope nu ook voor Android beschikbaar, Snapchat naar de beurs & Twitter in gesprek met Flipboard.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Periscope nu ook voor Android
De dag die je wist dat zou komen is hier: livestreaming-app Periscope heeft afgelopen dinsdag een van de app gelanceerd. De Android-versie heeft enkele nieuwe functies die nog niet in de iOS-versie te vinden zijn, waaronder een hervatfunctie. Met die functie kun je een livestream onderbreken en daarna weer hervatten. Ook de opties voor het ontvangen van notificaties voor nieuwe livestreams is uitgebreid. In de Android-app kunnen gebruikers kiezen wanneer zij wel of niet een bericht willen ontvangen.

Snapchat naar de beurs
Snapchat . Dat vertelde ceo Evan Spiegel op techconferentie Code Conference in Los Angeles. Wanneer het zover is, is nog niet bekend. Volgens Spiegel is het &;niet meer dan een extra puntje op de lijst van dingen die gedaan moeten worden&;. Stelt ook niets voor hoor, zo’n beursgang ;-).

Gaat Snapchat manier van video’s kijken veranderen?
Spiegel had nog meer nieuws te vertellen op de Code Conference: de manier waarop gebruikers nu video’s kijken gaat misschien veranderen. Om een video te bekijken moeten gebruikers nu nog met een vinger het scherm ingedrukt houden. Snapchat denkt er aan video’s op een ‘normale’ manier af te laten spelen.

Twitter in gesprek met Flipboard
Deze week werd bekend dat Twitter sinds begin dit jaar met Flipboard in gesprek is over een mogelijke overname. Flipboard is zo’n 800 miljoen dollar waard en Twitter zou er 1 miljard dollar voor over hebben. Naast Twitter zouden ook Google en Yahoo in Flipboard.

Fijn weekend!

Deze bijdrage is geschreven door social media bureau . Wij geven merken een gezicht op social media.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie