Zeeman heeft de beste, Trendhopper de slechtste folder van de week

Dit is de laatste wekelijkse verkiezing van de beste en de slechtste folder.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dit is de laatste folderblog omdat we anders in herhalingen vallen.

De realiteit is dat er goede folders zijn van retailers die de folder echt zien als de etalage van hun winkel, middelmatige folders waarin retailers elke week op dezelfde manier hun ‘waar’ van de week voorschotelen en slechte folders van retailers die vinden dat uiterlijke verzorging niet nodig is. Onbegrijpelijk dat de laatste groep niet schakelt. Een goede folder is namelijk niet duurder dan een slechte, terwijl het rendement van een verzorgde folder aanzienlijk hoger uitpakt. Maar goed.

Zeeman

De winnaar deze week is Zeeman. Heel duidelijk met een prettige tone of voice die de propositie van de formule onderbouwt.

Wel jammer dat de folder op wc-papier wordt gedrukt waardoor veel frisheid verloren gaat. Of Zeeman zou in de folder moeten uitleggen dat gekozen is voor dit papier om de kosten zo laag mogelijk te houden en dan verwijzen naar online waar de folder en de artikelen er aanmerkelijk mooier uitkomen?  Zo legt Zeeman ook uit hoe het kan dat bijvoorbeeld de kinder pulli zo voordelig is. Ook mag de folder nog wel meer eigen gezicht krijgen. Nu is het wel enigszins powered by Hema van een paar jaar geleden.

Trendhopper

Trendhopper heeft de slechtste folder van deze week. Alleen al de cover. Hoeveel boodschappen wil je kwijt? ‘Let the games begin?. Wat dan? En waarom die tenenkrommende fotografie van blije mensen op de toch al volgepropte pagina’s.

Kijk eens naar de folders van Karwei of Xenos of Kwantum. Die snappen het.

Benieuwd hoe Trendhopper er op de Woonbeurs bij staat deze week… Met heel veel blije mensen denk ik die allemaal tegelijk tegen je gaan praten..

Naast Zeeman waren de winnaars de afgelopen weken Bart Smit, Vomar, Dirk, Sligro, Formido, Bristol, Kruidvat, Intertoys en Hema.

De afgelopen tien weken kozen we de beste en slechtste folder op basis van de criteria die ook gehanteerd worden bij de verkiezing van de

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie