AH to go lokt klanten met dagelijkse deals via mobiele app

Los van tijd- en plaatsgebonden deals dient de AH to go app ook als spaarkaart.

Kort na de introductie van , komt Albert Heijn met een mobiele app die klanten in staat stelt om te sparen én om specifieke aanbiedingen te ontvangen. Daarnaast kunnen klanten met de app de dichtstbijzijnde AH to go vinden.

'Exclusieve deals'
Albert Heijn zegt dat AH to go als aanbieder van 'lekker en goed eten voor onderweg' met de introductie van de AH to go app extra aantrekkelijk wordt. Albert Heijn: 'Het is een app waarmee klanten op elk moment van de dag exclusieve deals krijgen. Zo ontvangen ze ‘s ochtends een breakfast deal en om 12.00 uur een lekkere lunch deal.' AH to go claimt dat er in Nederland nog geen app is die zo specifiek de juiste aanbiedingen op het juiste tijdstip voor de klant onderweg aanbiedt.

Swipe
Albert Heijn zegt dat de app bestaat uit stapeltjes kaarten die klanten kunnen swipen om te lezen of te activeren. 'Er is een stapeltje voor alle deals van dat moment, een voor de spaarkaarten en een voor (eet)inspiratie en tips. In de app zit een klantkaart die bij de (zelfscan)kassa gescand wordt om gebruik te maken van de korting of spaarkaart.'

Sparen
Naast de deals zitten er verschillende spaarkaarten in de AH to go app. Klanten kunnen sparen voor gratis koffie, thee, fruit, croissants, Coca-Cola, Naked smoothies en Nutisal nootjes. Elke keer als ze deze producten kopen en hun klantkaart scannen, komt er automatisch een spaarpunt bij.  Bij een volle spaarkaart wordt het gratis product automatisch bij de kassa verrekend.

Download nu (gratis koffie)
Albert Heijn probeert klanten te verleiden om de app te downloaden met een gratis kopje koffie of thee.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Sample
<a href="https://magiskmanagerdownload.com">magisk manager apk mirror</a>
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie