Albert Heijn gaat samenwerking aan met NOC*NSF

In het Olympisch stadion wordt de samenwerking tussen de supermarktketen en topsportorganisatie beklonken.

Het gaat om een samenwerking van 4 jaar met als doel Nederlanders meer te laten bewegen. De samenwerking start officieel in januari volgend jaar, maar 22 augustus zal een eerste pilot plaatsvinden, waarbij het mogelijk wordt voor klanten uit de regio Utrecht te kunnen sparen voor gratis proefsporten bij sportclubs. 10 weken lang kunnen consumenten een sport uitproberen, zonder meteen een abonnement te hoeven afsluiten.

‘Wij zijn erg blij met Albert Heijn als partner voor de komende vier jaar. Albert Heijn wil haar klanten graag helpen bij gezonder leven en NOC*NSF vindt het belangrijk om meer mensen te laten bewegen. Dat lijkt me een prima uitgangspunt voor een unieke samenwerking’, zegt NOC*NSF-algemeen directeur Gerard Dielessen.

AH-algemeen directeur Wouter Kolk zegt als landelijke supermarkt graag te willen bijdragen aan een gezonde levensstijl. ‘Bewegen hoort daar ook bij. We zijn dan ook zeer blij met deze samenwerking met NOC*NSF, waarbij we er samen naar streven om straks in elke buurt meer kinderen en volwassenen aan het sporten te krijgen´, zegt Kolk tot slot. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie