Aldipress en Betapress definitief samengevoegd

Audax verzorgt vanaf eind 2014 via haar dochter Media Logistics de logistiek en het transport van de tijdschriften die Aldipress distribueert.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Beide bedrijven hebben hiervoor vorige week de definitieve overeenkomst getekend.

Media Logistics deed hetzelfde werk al voor Betapress, het commerciële distributiebedrijf van Audax. Vanaf 1 december 2014 worden de activiteiten van Aldipress en Betapress gecombineerd. Vanaf 30 maart 2015 verzorgt Media Logistics het gehele logistieke proces van inpakken, transport en retourverwerking.

Door de samenwerking met Aldipress is Audax in staat om vanaf begin 2015 alle tijdschriften in Nederland gezamenlijk en gelijktijdig te verspreiden. Eric Willems, ceo van Audax: &;Door de dienstverlening van Media Logistics aan Aldipress en Betapress te combineren gaat een terechte wens van retailers in vervulling. We halen zo inefficiëntie uit de keten en we vergemakkelijken de dagelijkse actualisering van tijdschriften in alle winkels. Het geeft de distributeurs de mogelijkheid de service aan uitgevers en retailers in een krimpende markt op een hoog peil te houden.&;

 bereikten Aldipress, dochter van Sanoma, en Audax al een akkoord op hoofdlijnen. Ontslagen waren onvermijdelijk. De afgelopen maanden werd gewerkt aan het definitieve contract.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie