Premium

Amsterdamse lingeriewinkel: 'Kantel je telefoon en kleed me uit'

Mobiele site voor mannen 'dress to undress' doet de aan- en uitkleedpen van vroeger herleven.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de tijd dat de meeste dingen nog analoog waren, kon je op de kermis de aan- en uitkleedpen winnen. Een op die pen in negligé gehulde dame kon worden uitgekleed door de pen om te draaien. Dat was voor Olaf Arkauer de inspiratie voor de mobiele website dress to undress, waarop verschillende dames aan- en uitgekleed kunnen worden, simpelweg door de telefoon (of tablet) te kantelen.

Arkauer, in het dagelijks leven strategy director en partner bij Etcetera heeft een (&;grote&;) zus die een bruidsmodewinkel in de Beethovenstraat te Amsterdam bestiert. De winkel verkoopt ook cocktail jurken en lingerie. Arkauer zegt: &;Met het team hier hebben we iets heel tofs bedacht en gemaakt. Mannen weten vaak niet wat ze voor Valentijn moeten kopen en áls ze dan iets kopen is het bijna altijd de foute maat. Dan wordt het bijna altijd teruggebracht. Wij bedachten de oplossing: een cocktail-waardebon in een mooie giftbox.&;

Het motto van de mobiele site (doelgroep: men only) luidt: om je Valentijn uit te kleden, zal je haar eerst moeten aankleden. De site www.dresstoundress.eu werkt alleen op mobiele apparaten.

Credits
Max Remkes: development
Marc Elbers: project director
Stan van Zon: creatie
Gido van der Vlies: creatie
Alex Constantinou: designer
Remko Esser: productie
Kees van Dorp: creatie

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie