door Susanne van Nierop, redactie | 9 december 2013, 16:55 in Business
Animal Farm golden dudes

Animal Farm partner in netwerk Golden Dudes

Animal Farm heeft zich aangesloten bij The Golden Dudes, een network van onafhankelijke bureaus.

The Golden Dudes is een nieuw netwerk waar de Duitse Hirschen Group het voortouw in heeft genomen. Animal Farm was betrokken bij de oprichting.  

Ge Key, managing director Animal Farm: ‘Het biedt ons de mogelijkheid klantenbelangen in Duitsland en ook Azie te bedienen.’ In totaal zijn 50 bureaus aangesloten in de G-20-landen. Per land kunnen een aantal bureaus met een specifieke discipline worden aangesloten.

The Golden Dudes is niet het eerste network voor kleinere of grotere onafhankelijke bureaus. Bekendst is thenetworkone www.thenetworkone.com, opgericht door Julian Boulder. Maar er zijn er velen, zoals Magnet, ICOM en AMIN. Waarom toch een nieuw netwerk? Key: 'Je hebt de klassieke bureaunetwerken, micronetwerken en netwerken van onafhankelijke bureaus. Thenetworkone is er een van, maar dat is meer een intermediair tussen klanten en bureaus, via de oprichter Julian Boulding. Binnen ons netwerk wordt juist gekeken hoe we onze bestaande klanten binnen het netwerk het beste kunnen servicen.'

Volgens het persbericht ligt de toegevoegde waarde in direct contact tussen klanten en het bureaumanagement.

Reacties op dit artikel (0)

Log in of registreer om reacties te posten

Gerelateerde items Animal Farm golden dudes