Anomaly is Agency of the Year volgens Ad Age

Ook MediaMonks en 72andsunny Amsterdam staan op de A-List van het Amerikaanse vakblad

AdAge presenteert jaarlijks een lijst met de beste ‘verhalenvertellers’. Dit jaar staat bureau Anomaly op nummer één. Het bedrijf heeft kantoren in New York, Los Angeles, Toronto, Shanghai, Londen en Amsterdam.

Bureau van het jaar

Het bureau stond twee keer eerder op de lijst, maar nog nooit op de eerste plaats. Volgens vakblad Ad Age heeft het bedrijf afgelopen jaar slim geïnvesteerd (o.a. in innovatie rondom ), zijn ze hard gegroeid (de winst steeg met 44%) en hebben ze impactvolle campagnes gemaakt. Voorbeelden zijn en onderstaande video voor Johnny Walker.

MediaMonks & 72andsunny

Er staan twee Nederlandse bureaus op de lijst. 72andsunny Amsterdam is één van de tien Creativity Innovators en MediaMonks staat voor het derde jaar op rij in de Production Company A-List.

Victor Knaap (MediaMonks): &;Elk jaar is het ongelooflijk spannend of we weer in de Ad Age A-List staan. De lijst wordt al jaren gedomineerd door Engelse en Amerikaanse productiebureaus. Dat MediaMonks hier weer tussen staat, bewijst de impact en de kwalitatieve consistentie van ons werk.&;

De volledige lijst " target="_blank">vind je hier.

Top 10 Agency A-List
1. Anomaly
2. McCann
3. R/GA
4. Droga5
5. VML
6. BBDO
7. Wieden + Kennedy
8. The Community
9. Laundry Service
10. Tongal

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie