Premium

Audax Publishing en Marianne Timmer introduceren Vrienden magazine

De printitel wordt in grote oplage uitgebracht.

Ex-schaatster Marianne Timmer introduceert het tijdschrift - 'Het leven is leuker met Vrienden' - vanochtend in boekhandel Scheltema te Amsterdam. Hier laat ze haar bekende vrienden kennismaken met het Vrienden magazine.

Breed georiënteerd
Volgens Audax Publishing-directeur Ivo Janssens is Vrienden een breed georiënteerd magazine voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in gezondheid, sport, kunst en cultuur, eten en drinken, lifestyle, dieren, maar natuurlijk vooral het delen van vriendschap. 'Vrienden magazine wilt je raken met verhalen over vriendschappen, emoties en indringende interviews. De Vrienden-lezer geniet van het leven, kiest voor kwaliteit van leven en vindt vriendschap, verbinding en samenzijn belangrijke speerpunten in zijn/haar leven.'

In de eerste editie van Vrienden magazine staan in ieder geval Timmers bekende vrienden Peter Heerschop, Winston Gerschtanowitz en Guus Hiddink. 

De titel telt honderd pagina’s en komt uit in een drukoplage van 130.000 exemplaren. Vrienden magazine verschijnt zes keer per jaar.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie