Audax stapt in de reisbranche

Samen met Hoteldeal Nederland, lanceert Audax Publishing het reisplatform TessaTravel.nl.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Uitgeverij Audax Publishing en reisaanbieder Hoteldeal Nederland gaan een samenwerking aan en lanceren deze week het nieuwe reisplatform .

Audax Publishing: &;TessaTravel.nl maakt door de bundeling van de marketingkracht van Audax Publishing en de bestaande inkooporganisatie en websitetechniek van Hoteldeal Nederland een vliegende start.&;

Het reisplatform wil aantrekkelijk geprijsde korte reizen en dagtrips aanbieden en richt zich met dat aanbod op de lezeressen van Vriendin, Santé en de andere Audax-titels. Maar TessaTravel.nl heeft ook de ambitie als zelfstandig merk een doelgroep aan zich te binden.

Verbreding
In november vorig jaar zei Marieke Cambeen, directeur van Audax Publishing, dat Audax wilde aanbrengen Ze bedoelde daarmee dat er aan de ene kant de keuze gemaakt zou worden voor meer energie naar een beperkter aantal titels. Maar ook de weg van digitale doorontwikkeling werd volgens haar nadrukkelijk ingeslagen. Concreet kon Cambeen toen nog niet worden. Nu zegt Cambeen dat TessaTravel.nl, na de introductie van het modeplatform mooinietduur.nl, een volgende stap is in de verbreding van de activiteiten richting e-commerce.

Voor past TessaTravel.nl in de strategie om de samenwerking te zoeken met relevante partners.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie