Premium

The Backpacker Intern regelt stage op Antarctica

Na (onder andere) het podium van TEDxTeen, een visite aan het Witte Huis en een stage bij Nile Rodgers, gaat Mark van der Heijden nu op stage op Antarctica.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

&;Pfffff. Dit is zo onwerkelijk!&;

Dat schrijft Mark van der Heijden - also known as The Backpacker Intern - op zijn blog naar aanleiding van het binnenslepen van een stage bij , een organisatie die ijskoude cruises naar het poolijs van Antarctica organiseert.

Van der Heijden reist sinds januari 2014 de wereld rond als The Backpacker Intern. Hij zegde zijn goede baan bij Lemz op om op wereldreis te gaan, maar kwam erachter dat hij zijn budget ontoereikend was om te doen wat hij wilde. ‘Ik dacht: Fuck, ik moet iets bedenken zodat ik het langer kan volhouden. Ik kwam tot het inzicht dat het mij niet om het geld gaat, maar om de ervaring. Dus toen kwam ik tot het idee mijn skills te ruilen voor het enige wat ik nodig heb: eten en een bed. Hij bedacht de naam, schreef het op een stukje karton, maakte een filmpje en the rest is history. (Lees het interview van Van der Heijden aan Adformatie in juni 2014.)

Op 21 januari schrijft hij op zijn blog dat hij met enkele uren uitvaart met het schip Akademik Ioffe vanuit Ushuaia, richting Zuidpool. Hij vaart mee met een tiendaagse cruise, georganiseerd door One Ocean Expeditions. &;Ik ga ze helpen met nieuwe frisse ideeën en business perspectieven. Normaalgesproken zou ik een expeditie als deze nooit zelf kunnen betalen, maar ik heb een enorme korting gekregen.

Lees meer op van Mark van der Heijden.

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie