Premium

Ballantine's organiseert indrukwekkende onderwatershoot voor campagne

Het whiskymerk lanceert mini-docu over fotograaf Benjamin Von Wong.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de serie &;Stay True&; volgt ;s kunstenaars die zich bij hun werk laten inspireren door hun achtergrond, talent en idealen.

De film over fotograaf Benjamin Von Wong is de vierde mini-docu van de campagne. Eerder maakte het whiskymerk een film over de Afrikaanse DJ- en producer .

Ode aan een natuurlijk fenomeen
Wong reist in de film naar Tulum, Mexico om een bijzondere fotoshoot te doen in de historische onderwatergrot &;Angelita Cenote&;. Op de bodem van de onderwatergrot zweeft een wolk waterstofsulfide, waardoor het net lijkt of er een rivier over de bodem van de grot stroomt.

Met de shoot brengt Wong een ode aan het natuurlijke fenomeen, zijn Chinese achtergrond en vervult hij zijn passie voor het opzetten van &;onmogelijke&; experimenten.

Will Williamson, regisseur van productiebedrijf Archer&;s Mark: &;Het eindresultaat is zo goed gelukt, dat je als kijker begrijpt hoe uitdagend de fotoshoot was. De shoot was niet geheel zonder gevaar, maar het team heeft het fantastisch gedaan. Daarbij moeten we extra "credits" geven aan free diver Lance Lee Davis, die minuten lang moest blijven poseren zonder adem.&;

De internationale campagne is geproduceerd door Archer&;s Mark en is in Nederland online te bekijken:

;s Presents Benjamin Von Wong&;s Underwater River

Behind the scenes:

;s Presents Benjamin Von Wong&;s Underwater River

Credits
Bureau: M&C Saatchi Sport and Entertainment
Videoproductiebedrijf: ;s Mark, Londen

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie