BarCode: Microsoft wil apps in zijn Windows Store

Ontwikkelaars van apps: Microsoft wil u in de gevangenis hebben.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Microsoft wil dat bestaande apps ook geschikt zijn voor de Windows Store en begint daarom de actie om ontwikkelaars te stimuleren om apps om te zetten van Android en iOS naar Windows.

Marcel Timmer, director developer & platform evangelism Microsoft Nederland: ‘Opdrachtgevers laten vaak specifiek hun app voor de iTunes Store en/of Google Play Store ontwikkelen.’ Daarom wil Microsoft ontwikkelaars ‘helpen om hun bestaande apps ook zo snel mogelijk in de Windows Store te krijgen.’  

Op vrijdag 7 februari om 19:00 uur kunnen ontwikkelaars van apps zich 24 uur ‘laten opsluiten’ in de oude gevangenis van Rotterdam. Tijdens 24-uursmarathon BarCode werken zijn aan hun apps die al in de iTunes Store en Google Play Store beschikbaar zijn, om ze ook geschikt te maken voor de Windows Store.

Microsoft: ‘Anders dan in een reguliere gevangenis ontbreekt het de kersverse bajesklanten aan niets: hulp van de experts van Microsoft, persoonlijk advies, aanbod van verschillende workshops en ontspanning in de Xbox-cel.

App promoten

Ontwikkelaars kunnen ook de workshop ‘app marketing’ aanvragen tijdens BarCode. Tijdens deze sessie worden de verschillende marketingelementen aangekaart die van belangrijk zijn voor de promotie apps.

 

 

 

 

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
simran123 sidhki sidhki
Fix missing or corrupted of vdp.ocx those we not showing your operating system folder https://unfitpc.com/vdp-ocx it is very serious issue solve it immediately and saved the computers to corrupted down the process .
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie