Batavus scherpt positionering aan en komt met nieuwe merkcampagne

Samen Thuis draait om veiligheid en betrouwbaarheid.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Batavus start een nieuwe merkcampagne ‘Samen uit. Samen thuis’. Vanuit het uitgangspunt dat Batavus een echt familiemerk is, heeft de Crossmedia Communicatiegroep in opdracht van de fietsenfabrikant invulling gegeven aan de thematiek waar de hele familie als doelgroep centraal staat. De campagne start in week 21. Een tv-commercial geldt als begin van de aangescherpte positionering van het merkimago van Batavus.

De pay-off is ontstaan vanuit de overbekende Hollandse uitdrukking. Vanuit het deel Samen Uit staan plezier en familie centraal. Samen Thuis draait juist om veiligheid en betrouwbaarheid. Door deze pijlers te hanteren in alle visuele uitingen wil Batavus de belofte ‘Samen uit. Samen thuis’ uitlichten.


;Samen uit. Samen thuis.&;



De gehele familie geldt als doelgroep van Batavus. Onder de uitdrukking ‘Samen uit. Samen thuis’ is die thematiek vertaald naar verschillende mijlpalen in het leven, zoals de eerste fietstocht met een kind voorop, leren fietsen, naar de middelbare school gaan, op weg naar de eerste baan en met pensioen gaan. Door deze mijlpalen te benadrukken wil de campagne alle lagen van de doelgroep aanspreken. Ook in de nieuwe tv-commercial wordt het imago van Batavus als familiemerk verstevigd door alle doelgroepen te tonen.

CMCG ontwikkelde de tv-commercial en de visuele uitingen van de campagne, zoals advertenties, out of home en de online campagne. Advertenties zullen te zien zijn via abri’s, printmedia en online via bijvoorbeeld social media.

Verantwoordelijk bij Batavus: Ria Veld, Menno Visser
Thema concept: Bert Rappange
Account: Isabelle Adema
Productie tv-commercial: Hazazah Film & Photography
Concept tvcommercial: Jan de Vries en Billy Pols
Art direction: Jan de Vries
Regie: Billy Pols

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie