B+B Vakmedianet wil HR- en Overheid-portfolio’s overnemen van Reed Business

De directie maakt vanochtend het voornemen bekend.

Het gaat om een aantal b-to-b communitytitels en een groot aantal congressen en events op het gebied van HR, Arbo, OR, plus een aantal online kennisbanken voor de gemeentelijke overheid.

B+B Vakmedianet voert al enige tijd een strategie van schaalgrootte waarbij het de afgelopen tijd al verschillende vaktitels van andere uitgevers heeft overgenomen.

Ruud Bakker, CEO Vakmedianet: &;De titels en merken die wij van Reed Business Information overnemen, zorgen voor een verdere versterking van Vakmedianet als leidende vakinformatie-uitgeverij. De combinatie van kwaliteitscontent op basis van de door Vakmedianet ontwikkelde technologie, biedt nieuwe mogelijkheden voor lezers en adverteerders.&;

&;Niet binnen de focus&;
Sander de Groot, managing director Reed Business Information: &;De Nederlandse activiteiten van het HR Communities portfolio en het Overheid portfolio passen niet binnen de focus van RELX Group. Als gevolg daarvan is het de intentie van Reed Business Information om beide portfolio’s te verkopen.&;

De voorgenomen overname heeft betrekking op de uitgeefactiviteiten van onder meer de volgende titels: P&O actueel, Praktijkblad Ondernemingsraad, Arbo Magazine, O&O, Flexmarkt, Salarisadviseur en Pensioen & Praktijk, plus die van een gespecialiseerd boeken- en eventportfolio voor de overheid (met name politie) en een aantal online kennisbanken.

De integratie van deze uitgeefactiviteiten binnen Vakmedianet moet in het eerste kwartaal van 2017 rond zijn.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie