door Roderick Mirande, redactie | 3 juli 2012, 6:45 in
24Kitchen Fox Kpn

24Kitchen nu ook bij KPN

Vanaf 2 juli is 24Kitchen toegevoegd aan het basispakket van Digitenne en Interactieve TV van KPN.

Daarmee heeft het food channel naar eigen zeggen landelijke dekking verwezenlijkt. Fox Channels zegt dat in totaal nu bijna vijf miljoen Nederlandse huishoudens kunnen afstemmen op 24Kitchen. Fox verwacht dat de kijkcijfers met de toetreding tot het netwerk van KPN fors zullen toenemen.

De verantwoordelijke TV-Manager bij KPN, Diederik Rosenbaum, is verheugd met de toevoeging van 24Kitchen. Rosenbaum: ‘In het bestaande basispakket van zat geen enkele zender die zo kwalitatief en kwantitatief over eten bericht als 24Kitchen. Wij geloven dan ook dat we met deze uitbreiding al onze TV klanten een nog beter product kunnen aanbieden.’

Reacties op dit artikel (1)

Log in of registreer om reacties te posten
Avatar

W. Verdam

(3 juli 2012, 9:44)

Om de zender te kunnen krijgen moet je volgens het info kanaal van KPN op je digitenne kastje de instellingen terug zetten naar fabrieksinstellingen en vervolgens de zenders opnieuw binnen halen. Ze zetten er niet bij dat wanneer je oude samsung kastjes heb er dan geen software meer beschikbaar is en er dan niets meer werkt. Destijds met de start van digitenne twee kastjes bij KPN aangeschaft voor 69 euro per stuk en die werken nu niet meer. Volgens de helplijn van de KPN kan ik wel een extra kastje huren maar dat kost dan wel vier euro per maand extra. Op deze manier jaagt KPN zijn digitenne klanten van het eerste uur wel weg.

Gerelateerde items 24Kitchen Fox Kpn

Over de auteur

Roderick Mirande

redactie

Blijf op de hoogte

Handboek Online Marketing
Praktische lessen om een expert te worden
Whitepapers
Populaire blogs