Bluesmart: een slimme rolkoffer met batterij

Het soort innovatie waarvan je denkt: waarom heeft men dat niet eerder bedacht?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een rolkoffer die linkt met een app op je smartphone, dat is de Bluesmart.

Het handvat fungeert dan als een digitale weegschaal, zo kun je meten hoe zwaar de koffer is. Er zit ook een digitaal slot op, die ervoor zorgt dat de koffer op slot springt als-ie te ver van de phone (van jou dus) is verwijderd.

Er zitten ook locatie-alerts op, zodat je weet waar de koffer is, en een alarm voor als onwelgevalligen de koffer proberen te openen.

De Bluesmart heeft een ingebouwde batterij en twee usb-aansluitingen - je kunt je phone er dus mee opladen. De batterij is goed voor het zes keer opladen van een smartphone.

De app houdt ook je reisgegevens bij (hoeveel kilometers je reist, je vluchtgegevens en je kunt je reisinfo delen met anderen.)

Smartwatch

De makers zijn bezig om een app te ontwikkelen die geschikt is voor de smartwatch.

is een bedrijfje dat in 2013 is opgericht. Gevestigd in New York, maar opgericht door een groep vrienden uit Zuid-Amerika, Azië en de VS.

De Bluesmart wordt ontwikkeld met geld van crowdfunding-site de koffer is nog niet in productie (augustus 2015 zal hij naar verwachting op de markt komen).

Het benodigde geld (50.000 dollar) heeft Bluesmart al binnen. De teller staat nu op 142.277 dollar, met nog 35 dagen te gaan (24  november 2014).

;s First Smart Connected Carry-on Suitcase

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie