BNN-VARA presenteert programma-aanbod nieuw seizoen

Nieuwe programma’s bij de seizoenspresentatie van de fusieomroep.

Algemeen directeur Gerard Timmer zegt dat er genoeg vooroordelen zijn over de publieke omroep, BNN en de VARA. ‘Zo waren er twee jaar geleden bedenkingen bij de fusie tussen BNN en de VARA. Zou dát ooit werken? Inmiddels draagt BNN-VARA meer bij dan toen werd voorzien: per dag 8,5 uur tv en 18 uur radio én online zijn we de grootste ledengebonden omroep’, zegt Timmer. ‘BNN-VARA is daarmee hofleverancier van de publieke omroep. En vandaag presenteren we weer veel nieuwe betekenisvolle titels.’

In ‘Het Laatste Jaar van FC Twente’ zoekt supporter Erik Dijkstra uit hoe het kan dat de voetbalclub in korte tijd zo is afgedaald. In ‘Witteman ontdekt: het geluk’ probeert Paul Witteman te achterhalen hoe de mens gelukkiger kan worden. In de vierdelige documentaire ‘Linda’s mannen’ van Linda Hakeboom volgt de presentatrice vier succesvolle mannen met een rauw randje.

De bekende titels keren dit jaar ook terug, zoals DWDD, Pauw, 3 op Reis en De Kwis. Een volledig overzicht van alle programma’s van BNN-VARA is te downloaden. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie