Bol.com introduceert Vandaag Ophalen

’s Morgens bestellen, ’s middags ophalen bij Albert Heijn.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Bol.com lanceert een nieuwe dienst waarmee consumenten op dezelfde dag kunnen bestellen en vervolgens ophalen, voor een introductietarief van 1,99 euro per bestelling. Bestellingen die op werkdagen ’s morgens vóór 12.00 uur zijn gedaan, liggen volgens de retailer nog dezelfde dag ’s middags klaar bij het afhaalpunt, uiterlijk om 17.00 uur.

Lage kosten waren een voorwaarde voor deze nieuwe dienst, aldus Michel Schaeffer, marketingdirecteur bij bol.com: &;Binnen e-commerce maken nog maar weinig consumenten gebruik van ‘same day delivery’, omdat ze meestal niet bereid zijn hoge bezorgkosten te betalen. Bij de ontwikkeling van Vandaag Ophalen hebben wij dan ook lage kosten voorop gezet. Door de bezorging van bestellingen te combineren met een dagelijkse bezigheid - boodschappen doen - hebben we de dienst niet alleen betaalbaar maar ook makkelijk gemaakt. Zo kunnen consumenten op één moment van de dag in één winkel terecht voor al hun aankopen.”

Vandaag Ophalen geldt alleen voor de artikelen die bol.com op voorraad heeft liggen in het fulfilment center in Waalwijk.

De nieuwe dienst van bol.com gaat vandaag van start bij 200 geselecteerde Albert Heijn winkels, waaronder zeven afhaalpunten in België.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie