Born05 start contentmarketingbureau 5IVE

Born05 begint contentmarketingbureau 5IVE. Alec Bergsma (MediaPartners Group) gaat het bureau leiden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Rogier IJzermans, ceo van Born05: &;We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Ook op het gebied van content. Content speelt een vitale rol in de relaties tussen mensen en merken, hier liggen grote uitdagingen. Met de oprichting van 5IVE en de komst van Alec Bergsma zijn we in staat om op alle terreinen contentoplossingen te leveren.&;

Bergsma (48) verruilt zijn leidinggevende positie bij MediaPartners Group voor 5IVE. &;We zijn een smeltkroes van contentmakers en –strategen met uiteenlopende roots, en een sterke, gemeenschappelijke drijfveer: het maken van worldclass content. Voor alle denkbare kanalen. Van magazines en weblogs, tot campagnes, events, apps en websites. So long as it fits the story.&;

Bergsma gaat leiden samen met Dennis van Vugt (32). Hij wordt creatief verantwoordelijk , een rol die hij de afgelopen vijf jaar ook vervulde binnen Born05. 

Born05 en 5IVE vormen samen een internationaal georiënteerde groep met klanten als KLM, D.E Master Blenders, Philips, bol.com, ING, Douglas, Eneco, KPN en BNN/Vara.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
mohib mohib abbas
bekijk bijgewerkte kortingscode van ssm

https://www.supersavermama.nl/50five-nl-kortingscode
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie