Boze reacties op PR-campagne Barcelona voor veroordeelde Lionel Messi

#WeAreAllLeoMessi is geen slimme actie

Barcelona is een campagne begonnen ter steun van Lionel Messi, die eerder deze week door een Spaanse rechtbank werd veroordeeld wegens belastingontduiking. De campagne lokt veel boze en ludieke reacties uit.

Zowel Messi als  zijn vader werd veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf en een boete van in totaal 3,5 miljoen euro voor het ontduiken  van belastingen. Naar verwachting zullen beiden in hoger beroep gaan en niet daadwerkelijk hoeven te brommen.

Barcelona is ter steun de -campagne gestart. ‘Met willen we Leo laten weten dat hij niet alleen is’, aldus een statement van de  club. ‘Alle leden van de club, de supportersclubs, fans, topsporters, media en alle anderen vragen wij om deel te nemen aan de actie’.

De Catalaanse club kreeg meer dan waar het om vroeg, want naast steunbetuigingen kwamen er vooral boze reacties op de campagne voor een belastingontduiker.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
sergi constance
Sync is very useful and helpful tool,now click here this url link and lear the more basic information for sync feature http://syncsettingswindows10.com first time users download sync app,but microsoft developed this feature in window 10.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie