Premium

Bureau Dorst & Lesser maakt voor Renault 'Raad de Sneeuwhoogte'

Op het online platform 'Raad de Sneeuwhoogte' worden wintersportliefhebbers uitgedaagd de sneeuwhoogte op 20 februari om 15.00 uur in Tignes te raden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Renault lanceert een nieuwe campagne: ‘Raad de Sneeuwhoogte’. De campagne behelst , waar wintersportliefhebbers worden uitgedaagd de sneeuwhoogte te raden op 20 februari om 15.00 uur in Tignes op basis van de actuele weersinformatie en een livestream van het skigebied. De campagne loopt van 15 januari tot en met 20 februari van dit jaar.

Het verantwoordelijke reclamebureau, Dorst & Lesser, zegt dat Renault met de campagne ‘Raad de Sneeuwhoogte’ inspeelt op de online buzz rondom het wintersportweer. De campagne om zichtbaarheid te creëren voor de , &;de auto waarmee geen wintersportgebied onbereikbaar is , daagt heel Nederland en België uit te raden hoeveel sneeuw er op 20 februari 2015 om 15.00 uur ligt in het populaire Franse skidorp Tignes. De campagne is een samenwerking met ;http://www.hellyhansen.com/" target="_blank">het Noorse kledingmerk Helly Hansen en wordt ondersteund door radio, online en offline communicatie.

Iedereen kan op www.raaddesneeuwhoogte.nl een voorspelling doen van de sneeuwhoogte. Op het platform staat het actuele weerbericht en een livestream van Tignes, waarop de voorspelling gebaseerd kan worden. De deelnemer die als eerste de voorspelling doet die het dichtst bij de daadwerkelijke sneeuwhoogte zit, wint een wintersportweekend voor 4 personen naar Tignes met de Renault Captur Helly Hansen.

Dit is de trailer:

Credits
Opdrachtgever: Renault Nederland (Jos van den Bergh en Inge Reichman) - Renault BeLux (Xavier Laporta en Myriam Baya)
Bureau: Dorst & Lesser
Creatie & copy: Dorst & Lesser
Development: Wirelab
Productiemaatschappij: Shoot the Rabbit

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie