Canal+ adverteerder van het jaar bij Eurobest

In de afgelopen jaren won Canal+ met hun Parijse bureau BETC een karrenvracht aan Eurobest awards. Let op! Roodwitblauw randje!

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Twee Grand Prix, vijf Gouden, twee Zilveren en vier Bronzen Eurobest awards in de afgelopen jaren. Het werk dat BETC voor Canal+ aflevert was uitermate succesvol.

Een eerste Grand Prix was er in 2009 voor ‘The Closet’ in de categorie TV/Cinema. In 2012 werd in Film Craft een Grand Prix voor  ‘The Bear’ binnengehaald. Die film werd geregisseerd door Matthijs van Heijningen.

<i>The Bear</i>
<iframe width="334" height="226" src="//www.youtube.com/embed/3393O1uD_w8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<i>The Closet</i>
<iframe width="334" height="226" src="//www.youtube.com/embed/H4iY6ML82HE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Adverteerder van het jaar is een eretitel bij Eurobest die gereserveerd is voor adverteerders die zichzelf hebben onderscheiden met inspirerende, innovatieve marketing. Ze moedigen creatief werk van hun bureau(s) aan.

De award wordt op 6 december uitgereikt aan Alice Holzman, vice president marketing and sales bij Canal+ bij de Eurobest Awards die dit jaar weer in Lissabon worden gehouden.

Vorig jaar mocht Volkswagen met <a href="http://www.adformatie.nl/nieuws/bericht//vw-eurobest-advertiser-of-the-y... title="de eer">de eer</a> strijken.

<i>Adformatie doet uitgebreid verslag van Eurobest. </i>

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie