Cannes: 34 inzendingen door naar laatste ronde Innovation Lions

34 van de 226 inzendingen uit 41 landen zitten in de finale voor de Innovation Lions, die voor het derde jaar worden uitgereikt.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Om welke inzendingen het gaat, wordt niet vermeld.  

De jury signaleert een sterke trend naar oplossingen voor wereldproblemen. Juryvoorzitter en global cco van R/GA Nick Law spreekt van ‘energised altruïsme’, wat hij toeschrijft aan de groeiende rol van creativiteit als ‘agent of change’. Law: ‘Een creatieve cultuur met de moed om zich een betere toekomst voor te stellen, zal het vak en de wereld opnieuw vormgeven. Deze Leeuwen zijn een maatstaf voor onze hang naar innovatie en onze collectieve ambitie om verandering te beïnvloeden en er niet alleen maar op te reageren.’

De genomineerden zullen hun cases live op het festival presenteren aan deelnemers en juryleden. De juryleden kunnen de genomineerden ondervragen over hun werk, waarna verdere discussie onder de tienkoppige jury de uitslag zal bepalen.

De winnaars van de Innovation Lions en de nieuwe Creative Data Lions worden op vrijdagavond 26 juni bekend gemaakt in het Palais des Festivals in Cannes. 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie