door Valerie Boersma, redactie | 16 december 2013, 16:01 in Carrière
Iris Worldwide

Chris Baylis naar iris

iris trekt Tribal DDB’s Chris Baylis aan als Executive Creative Director

iris Worldwide heeft Chris Baylis, Executive Director van Tribal DDB London, aangetrokken als Executive Creative Director. Deze nieuwe rol is gecreëerd als onderdeel van iris’ missie om te groeien naar het grootse onafhankelijke creatieve bureaunetwerk in de wereld.
 
Baylis, die Amsterdam recentelijk heeft verruild voor London won gedurende zijn vijf jaar bij Tribal DDB Amsterdam een Cannes Film Grand Prix met ‘Carrousel’ voor Philips. Sinds een jaar is hij werkzaam bij Tribal DDB in London en daar verantwoordelijk voor het wereldwijde Volkswagen account. Hij voegt zich bij iris in januari 2014 en zal samenwerken met Tom Ormes, Creative Director van iris’ Amsterdamse kantoor en Shaun McIlrath, Joint Global Creative Director.
 
McIlrath zegt over deze aanstelling: 'We hebben Chris altijd van een afstand in de gaten gehouden en, toen hij in Amsterdam zat, met hem samengewerkt op klanten zoals Philips en Heineken. Hij was als concurrent inspirerend en ik verwacht dat dat alleen maar meer zal zijn als collega. We hebben een simpele filosofie voor succes; houd je gedeisd, werk hard en neem je helden in dienst.'

iris Worldwide trok in 2013 het MINI account in UK aan, deed de globale launch van e-cigarettes Vype, het retailwerk voor TomTom en werkte op bestaande internationale klanten als Shell en Philips.

Reacties op dit artikel (0)

Log in of registreer om reacties te posten

Gerelateerde items Iris Worldwide