Clement Postmus CEO The Edge Initiative

Het bureau is sinds kort, net als mediabureau Stroom, onderdeel van Candid Group.

Postmus was tot eind 2016 directeur bij ORN, de gezamenlijke verkooporganisatie van alle regionale omroepen in Nederland.

Gérard Ghazarian, CEO van Candid Group: ”The Edge Initiative bestaat sinds 2011 en faciliteert partijen bij hun aansluiting op het ecosysteem van onder meer AppNexus, Verder verleent het diverse ondersteunende diensten en producten. Postmus heeft reeds jarenlange ervaring met AppNexus aan de sell side en heeft bovendien het netwerk om ook voor de buy-side van voordelen van dit systeem uit te dragen. Met zijn komst heeft het bedrijf niet alleen een ervaren kracht aan zich weten te binden, maar ook iemand die zijn multi-channel visie voor ons en onze klanten kan uitrollen.'

Schakelfunctie
Clement Postmus: 'Wat mij bijzonder aansprak is de ambitie van Candid Group om onafhankelijke mediapartijen met elkaar te verbinden en schaalvoordelen te bieden die vergelijkbaar zijn met de grote internationale mediagroepen. The Edge Initiative vormt een schakelfunctie bij de realisatie van die ambitie. Onze huidige en toekomstige klanten kunnen niet alleen profiteren van kostenbesparingen, maar vooral ook van de technische know-how profiteren op het gebied van big data en data science.

Postmus ambitie is verder om uitgevers ervan te doordringen 'dat het gebruik van de verschillende adservingsystemen voor video, apps en desktop het programmatic selling proces nodeloos ingewikkeld maken en bovendien onnodig duur is'.
 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie