Coca-Cola en Wayne Parker Kent introduceren Cover Video

Een Cover Video is voor iedere bezoeker minimaal 7 seconden bovenaan het mobiele venster te zien.

Wayne Parker Kent zet deze nieuwe mobile first video positie per direct in. 

De Cover Video is voor iedere bezoeker minimaal 7 seconden bovenaan het mobiele venster te zien. Na deze sticky zichtbaarheidsperiode krijgt de bezoeker de mogelijkheid om de video weg te klikken. &;Tijdens het afspelen van de uiting blijft men toegang houden tot de content op de website waarop de Cover Video te zien is. Zo’n 60 procent van het mobiele viewport blijft zichtbaar tijdens het afspelen&;, licht Ido Sharon, cco van Wayne Parker Kent toe. 

Tijdens het inladen van de nieuwe video positie houdt Wayne Parker Kent rekening met de netwerkverbinding van de gebruiker; de afspeelkwaliteit van de video wordt aangepast aan de verbindingskwaliteit van de gebruiker.

Coca-Cola
De eerste Cover Video campagne ontwikkelde Wayne Parker Kent samen met Mediabrands Digital voor Coca-Cola. Max Verheul, mediamanager Coca-Cola, zegt dat het merk altijd op zoek is naar nieuwe, innovatieve manieren om de boodschap bij de consument over de bühne te krijgen. 

Resultaten
Inmiddels zijn de eerste resultaten rondom de campagne binnen. Het uitkijkpercentage lag op 52 procent. Gemiddeld bekeken bezoekers zo’n 71 procent van de uiting. In totaal behaalde de Cover Video zo’n 97 procent viewability. &;Het is interessant om te zien hoe hoog het uitkijkpercentage ligt ten opzichte van bijvoorbeeld prerolls&;, meldt Nik Huis in ‘t Veld, online video consultant bij Mediabrands Digital.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie