Coq d'Honneurs voor Sauer/Sijthoff/Scheenstra

Het GVR heeft de Coq d'Honneurs uitgereikt aan Adformatie-eigenaar Willem Sijthoff en Henk Scheenstra (coo Sanoma Print). De Coq de Grand D'Honneur ging naar Derk Sauer.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Derk Sauer kreeg de erehaan omdat hij durft te investeren in Nederlandse kwaliteitsmedia, NRC Media en ook uitgeverij Nieuw Amsterdam. Sauer kon door zijn activiteiten in Rusland niet bij het besloten GVR diner in het Stedelijk Museum aanwezig zijn, maar nam de prijs via Skype virtueel in ontvangst. Sauer ontving de prijs omdat hij –naast zijn baanbrekende werk in Rusland- zich ook steeds in Nederland ingezet heeft en daarbij risico’s niet schuwt.

De Jonge Haan ging naar Joëlle Wehkamp. De drie genomineerde marketingcommunicatietalenten presenteerden zich aan de genodigden. Wehkamp wist te overtuigen en liet Robert van Hoesel (*blink) en Polle de Maagt (Ministry of World Domination) achter zich. Wehkamp heeft zeven jaar als designer en concept designer bij Hema gewerkt. In 2011 richtte ze Studio Sjoesjoe op. Van daaruit werkt ze voor verschillende retailers, reclamebureaus en particulieren. Haar projecten variëren van het ontwerpen van modeartikelen en lifestyleproducten tot het bedenken van merkactivatieconcepten en ‘talk of the town’-evenementen.Robert van Hoesel en Polle de Maagt. Als talenten onder de dertig geven zij volgens de organisatie ‘nieuwe impulsen aan de marketingcommunicatie’.

Willem Sijthoff en Henk Scheenstra kregen een Coq D'Honneur uitgereikt. Sijthoff voor zijn mediaondernemerschap. Hij heeft volgens de jury de afgelopen jaren laten zien te geloven in de toekomst van nieuwsmedia door te investeren in eerst de FD Media Groep, daarna KidsWeek en 7Days en vorig jaar ook Adformatie Groep. Scheenstra kreeg de ereprijs voor de beslissende rol die hij speelt bij Sanoma, maar ook voor de inzet voor de nieuwe invulling van het GVR en het CMC.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie