Cora Baas keert terug bij 3MO

Naast de terugkeer van Baas, versterkt het marketingadviesbureau zich met Nathalie Samson.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Voor velen bij is Cora Baas nog een bekende, van 2005 tot 2012 was zij als partner verbonden aan 3MO. Baas heeft 20 jaar advieservaring in (marketing)organisaties in dienstverlening, retail en FMCG.

Haar advieswerkzaamheden lopen uiteen van (media)pitchbegeleiding, effectiviteitsreviews, het integreren van on- en offline communicatie, mediaproductiviteitsreviews, ICP/mediatrainingen en coaching on the job. Recente projecten die zij heeft begeleid zijn mediapitches voor Bolletje en Louwman & Parqui (Lexus, Toyota en Suzuki) en een breed mediareview traject (inclusief organisatie en trainingen) bij Vodafone.

Nathalie Samson werkte sinds 1995 als zelfstandig communicatie-adviseur. Samson&;s laatste interim opdracht was voor SNS Bank. Vanuit analyse ontwikkelt zij samen met opdrachtgevers een onderscheidende communicatievisie en werkt deze met plezier uit. Samson was verantwoordelijk voor meerdere integratieprojecten en reorganisatietrajecten bij Postbank, ING, ABN/AMRO en DE MasterBlenders. Voor de laatste positionering van SNS ‘Heel normaal. SNS’ heeft de bank in 2015 meerdere vakprijzen gewonnen.

Baas en Samson gaan per direct aan de slag bij 3MO.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie