Premium

Creative director Niels Straatsma verlaat Achtung! en gaat aan de slag voor R/GA

Hij wordt Associate Creative Director bij het nieuwe dochterbureau Hustle

Na ruim zeven jaar verlaat creative director Niels Straatsma bureau Achtung! mcgarrybowen in Amsterdam. Hij vertrekt naar Los Angeles en is vanaf volgende week Associate Creative Director bij R/GA Hustle. Hij zal rapporteren aan Matt Walton.

Uitbreiding van Hustle
Hustle is het dochterbedrijf van R/GA. Het is oorspronkelijk opgezet om werk te maken voor Beats by Dre. Zij wonnen vele prijzen met de case 'Straight Outta'. Het bureau wil nu verder uitbouwen en werken voor meer verschillende klanten. Straatsma: 'Daar ga ik actief aan bijdragen. Ik ga werk maken voor Twitter en daarnaast ga ik vaak pitchen, voor de verdere uitbreiding van het bureau.'

Vernieuwend
Hij is erg enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. 'R/GA is legendarisch. Ze maken daar vernieuwend werk', vertelt hij. 'Hustle heeft een veel kleiner team, waardoor ze sneller bewegen en dingen net even anders doen. Daarnaast zijn ze nog maar net begonnen en is er nog volop ruimte om invulling aan het bureau te geven. Daar heb ik heel veel zin in.'

Straatsma begon zijn carrière bij 180 Amsterdam. Zeven jaar geleden ging hij bij Achtung! mcgarrybowen aan de slag, waar hij werkte voor merken als Vodafone, Volkswagen, 3FM en ANWB. Met zijn werk won hij diverse prijzen, waaronder brons in Cannes en goud bij de Spin Awards.

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie