Dan Ligtvoet ceo XITE

Dan Ligtvoet komt in de directie van XITE naast oprichter Derk Nijssen en Cees Honig. Ook wordt XITE actief in de Verenigde Staten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Honig gaat voor het muziekplatform een nieuw kantoor leiden in New York dat zich specifiek richt op de Amerikaanse markt. 

Ligtvoet is op 3 november begonnen bij XITE. Vorig jaar nam hij afscheid bij Viacom International Media Networks (VIMN), waar hij Executive Vice President was in Noord-Europa. In totaal werkte hij elf jaar voor VIMN. Voor die tijd was hij managing director bij Initiative Media.

Over zijn stap naar XITE zegt hij: “Ik heb XITE altijd met veel belangstelling gevolgd en zie grote kansen voor dit jonge bedrijf. Met onder meer gepersonaliseerde diensten als myXITE geeft het een geheel nieuwe dimensie aan het begrip muziekzenders zoals we die kennen.&;

XITE begon in 2008 als muziekzender op UPC en Caiway, later volgden ook Ziggo en KPN. XITE is ook actief in België en Duitsland en straks de Verenigde Staten. Inmiddels is het gepersonaliseerde muziekvideoplatform myXITE voor consumenten actief op een deel van het UPC netwerk in Nederland en Duitsland.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie