DDA-publieksprijs wordt Frame Public Award

Frame Publishers en Dutch Design Awards (DDA) gaan samenwerken. Daarmee komt er een nieuwe naam voor de DDA-publieksprijs.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De uitgever van het designmagazine verbindt niet alleen zijn naam aan de jaarlijkse publieksprijs van DDA, maar gaat ook een lezing organiseren rondom de overzichtsexpositie van finalisten tijdens Dutch Design Week. De eerste Frame Public Award wordt uitgereikt op zaterdag 25 oktober 2014.

Frame Publishers en DDA willen met de samenwerking het werk van de finalisten beter en meer inhoudelijk onder de aandacht brengen. Robert Thiemann, directeur Frame Publishers: ‘We geven graag onze steun aan de belangrijkste Nederlandse designprijs en zetten ons in om de Frame Public Award uit te bouwen tot een begrip in de hele wereld.’ Dat gebeurt onder andere ‘Ninety Minutes of Frame’, waarbij onder leiding van een moderator dieper op het werk en het vak van de DDA-finalisten wordt ingegaan. Ninety Minutes of Frame is onderdeel van het programma rondom de overzichtsexpositie van DDA, van 18 t/m 26 oktober in Eindhoven.

Online stemmen voor de Frame Public Award kan van 1 tot en met 25 oktober via de . Bezoekers van de overzichtsexpositie tijdens Dutch Design Week kunnen hun stem ook fysiek uitbrengen in gebouw Yard op Strijp-T.

De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking van de Frame Public Award is op zaterdag 25 oktober 2014.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie