door Susanne van Nierop, redactie | 19 december 2013, 22:08 in Creatie
Creatie Duyvis

De afgekeurde Duyvis-commercial 'Lucky Lips'

Het rode pak en de fuif zijn terug van weggeweest. Bart Kuiper vond bij het opruimen nog een afgekeurde Duyvis-commercial. Was de campagne toen leuker?

Leukwerkt is bezig met een nieuwe website en Bart Kuiper kwam in de oude doos een afgekeurde Duyvis-commercial met Gerard Cox tegen, in rood pak. Niet lang nadat Kingsday de nieuwe Duyvis-campagne lanceerde waarin de fuif en het rode pak hun comeback maakten. 

'Het was voor ons een verrassing dat Duyvis na jaren terugkwam met de Duyvisman, de vertegenwoordiger in rood pak die onverwacht een fuif bezoekt. Dit keer gooit Duyvis twee vertegenwoordigers in de strijd. Bij het bouwmateriaal voor onze nieuwe site, kwamen we deze commercial tegen. Helaas nooit uitgezonden. Lucky Lips vonden wij de beste uiting in de campagne, maar de toenmalige directie dacht daar anders over. Te bloot!' 

Het roept allemaal vragen op: hoe zou Duyvis hier nu tegen aan kijken? Doorstaat de campagne de tand des tijds? Hij zou ongetwijfeld rondom een programma als 'Welkom bij de Kamara's' kunnen worden ingezet.

Maar vooral natuurlijk: waar gaat de nieuwe campagne heen? We zijn benieuwd naar deel 2. 

Reacties op dit artikel (0)

Log in of registreer om reacties te posten

Gerelateerde items Creatie Duyvis