De Goede cco Ideas For Brands|McCann

Michel de Goede is per 1 januari 2012 in dienst als Chief Creative Officer (CCO) bij Ideas For Brands|McCann.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Hij wordt ook lid van het managementteam. Met de aanstelling van De Goede wil het bureau de creatieve focus verbreden. In 1995 was De Goede verantwoordelijk voor de start up Czarevitch, een productiemaatschappij voor jonge talentvolle regisseurs. Eind 1996 breidde De Goede het bedrijf uit naar het multimedia bedrijf CCCP (onder andere het huidige CCCP TV en Comrad) en trad hij aan als medevennoot bij Czar Films waar hij samen met Geraldo Vallen en Rogier van der Ploeg leiding gaf tot medio 2002.

Eind 2006 richtte De Goede online bureau Pool World Wide op. Recentelijk heeft op freelance basis bij Ideas For Brandsen andere bureaus gewerkt. De Goede ziet IFB|McCann als een strategisch, creatieve, productionele businesspartner voor bestaande en potentiële klanten. Onder creatief leiderschap van De Goede en ceo Frans Brand worden bij IFB|McCann operationeel structurele wijzigingen doorgevoerd. Zo heeft Brand Micky Geesink benoemd tot Strategy Director en lid van het managementteam.

In het managementteam zitten verder Paul ten Veen (CFO), Rob van Beek (Chief Interactive Officer) en Miranda Honselaar (CSD).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie