De Groot CEO IDTV

IDTV heeft een nieuwe CEO. Karin de Groot is per vandaag aangesteld om de productiemaatschappij te gaan leiden. Ze was er eerder producent.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Karin de Groot

ALL3Media, de Engelse aandeelhouder van IDTV, heeft de aanstelling bekend gemaakt. De Groot was sinds sinds juni 2011 werkzaam voor IDTV als producent. De afgelopen maanden, na het vertrek van CEO Shula Rijxman, was De Groot onderdeel van de interim directie.

De Groot was als programmaleider van Net 5 verantwoordelijk voor de programmering en profilering van deze zender. Daarvoor werkte zij ruim dertien jaar bij Endemol Nederland (John de Mol Produkties). Hier startte zij haar carrière bij de 5 Uurshow als redacteur om niet veel later als uitvoerend producent dit programma onder haar hoede te nemen. Programma's als Ushi & van Dijk, Lotto Weekend Miljonairs, Hart in Aktie werden daar later aan toegevoegd. De laatste jaren bij Endemol Nederland was zij als producent verantwoordelijk voor onder meer Peter R. De Vries, Misdaadverslaggever, Life and Cooking en de TV Makelaar.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie