Desmond en Demian naar Khanna\Reidinga

Khanna\Reidinga breidt de creatieve directie uit met Desmond Lissone en Demian LaVigne.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Desmond en Demian komen over van , het  bureau dat ze een jaar terug begonnen met Gert Jan Guldemond en Hans Corssmit en waar ze de creatieve directie vormden. Daarvoor werkten ze als senior team bij Red Urban waar ze prijswinnend werk maakten voor KPN Hi, Pepsi en ABN Amro.

K\R is twee jaar geleden opgericht in Amsterdam door Rikki Khanna (ex-AKQA) en voormalig Pool-oprichter Hesling Reidinga. Het &;post-digital&; bureau werkt onder meer voor Nationale Nederlanden, TomTom en Car2Go en won recent klanten Vodafone en Crocs Europe.

In een toelichting op de aanstelling, zeggen beide partners: “We groeien momenteel hard en moesten op zoek naar mensen die het volgende hoofdstuk willen schrijven in het Khanna\Reidinga verhaal. Deze jongens hebben een geweldige trackrecord opgebouwd waar het gaat om het creëren van memorabel werk en ze passen vanaf het begin perfect in het team.”

Desmond Lissone: “K\R bestaat uit eeen cultureel zeer diverse, enthousiaste groep mensen met wie de de ambitie delen om geweldig creatief werk te maken."

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie